Toen we begonnen na te denken over de ultieme vochtinbrengende crème, gaven we onszelf een serieuze uitdaging: een lichtgewicht, maar toch diep hydraterende formule creëren die een basisproduct zal zijn voor alle huidtypes. Een jaar later kunnen we met trots zeggen dat het ons is gelukt. De Guardian Cream is echt een triomf; het heeft niet de zwaarte of dikte die je van een vochtinbrengende crème zou verwachten, zo volledig… hydraterend! Het is niet vettig en zijdezacht en zorgt voor de perfect uitgebalanceerde afwerking. Bovendien houdt het de huidherstellende kracht van onze serums vast (zodat ze hun beste werk kunnen doen), beschermt het de huid tegen irriterende stoffen van buitenaf en kan het het hele jaar door worden gebruikt. Als dat niet van de bovenste plank is, weten wij het ook niet meer.

Wie kan het gebruiken:

De Guardian Cream is gemaakt voor alle huidtypes, tinten, condities, geslachten en leeftijden!

De ouder wordende huid zal er dol op zijn omdat het zit boordevol beschermende en herstellende antioxidanten en peptiden.

Een droge huid zal er dol op zijn omdat Belangrijke ingrediënten zoals sheaboter zorgen voor veel vocht.

De vette en acnegevoelige huid zal er dol op zijn het is niet-comedogeen (wetenschap zegt dat het de poriën niet verstopt).

Zeer gevoelige huid zal het geweldig vinden omdat het is 100% geurvrij.

Wat zit er in:

Karitéboter, bèta-glucaan en natuurlijke vochtinbrengende factoren voedt de huidbarrière en vult de waterreserves van de huid aan.

Peptiden bescherm gezonde cellen en bevorder de elasticiteit van de huid.

Postelein blokkeert vervuiling, UV-stralen en andere potentieel schadelijke omgevingsstressoren.

Hoe het voelt:

Superlicht en toch onmiddellijk hydraterend; we houden van de veerkrachtige, uitgebalanceerde textuur. En met een klein beetje kom je al een heel eind: breng slechts een klein beetje aan voor een gezonde, natuurlijk ogende glans, zonder glans.

21 juni 2022 — Kim Marzetti