De ‘double cleanse’ is een door de huidverzorgingsgemeenschap geprezen methode waarbij gebruik wordt gemaakt van twee producten om de huid goed te reinigen. Het idee is dat je eerst een op olie gebaseerde reiniger gebruikt om vuil en make-up te verwijderen, gevolgd door een op water gebaseerde reiniger om alles weg te wassen. Maar wat als we je vertelden dat dubbele reiniging met twee verschillende producten niet nodig is als je de juiste reiniger hebt? En wat als we je zouden vertellen dat we een jaar bezig zijn geweest met het maken van het ultieme alles-in-één product en dat het volgende week verkrijgbaar is? Nou, dat hebben we gedaan echt, echt goed nieuws voor jou... en het heet The Balm Cleanser.

De Balm Cleanser is ons idee van de perfecte reiniger; het verwijdert alles, van dagelijks vuil tot waterproof make-up en zonnebrandcrème, op een zachte, niet-strippende manier. Het enige wat je hoeft te doen is water toevoegen om het te transformeren in een melkachtig schuim dat alles wegspoelt en de huid gevoed en verzorgd laat aanvoelen. Hierdoor kunnen onze serums echt intrekken en hun beste werk doen; waardoor ze nog effectiever worden dan ze al zijn.

Wie kan het gebruiken:

De Balm Cleanser is gemaakt voor alle huidtypes, tinten, condities, geslachten en leeftijden! We hadden vijf verschillende feedbackrondes van een diverse groep gebruikers om ervoor te zorgen dat het boven verwachting verliep.

Een huid die gevoelig is voor acne en puistjes zal er dol op zijn het verwijdert effectief vuil en olie van de huid en lost de overproductie van olie op.

Een droge huid zal er dol op zijn omdat het stript niet en droogt niet uit dankzij een mix van voedende plantaardige oliën.

Degenen met rosacea zullen er dol op zijn omdat de kleinste hoeveelheid tea tree olie (0,005%!) werkt ontstekingsremmend, kalmeert de huid en ruikt super fris.

Zeer gevoelige huid zal er dol op zijn omdat het is een allergeenvrije formule.

Wat zit er in:

Melkdistel En granaatappel olie bevat een grote antioxiderende kracht om de huid te beschermen en te kalmeren.

Moerasschuim olie brengt de productie van talg (natuurlijke olie) in evenwicht.

Squalaan En Vitamine E houd de huid gehydrateerd en goed gevoed.

Hoe het voelt:

Deze reiniger is een textuurdroom. Het begint als een weelderige balsem die letterlijk in de huid smelt; we houden ervan om het in te masseren voor de meest bevredigende, diepe reiniging - vuil en onzuiverheden worden losgemaakt en komen meteen omhoog! Voeg gewoon water toe en het wordt onmiddellijk licht en melkachtig voor een laatste wasbeurt. U zult een zachte, gekalmeerde huid opmerken die klaar is om alle soorten serumgoedheid op te drinken.

21 juni 2022 — Kim Marzetti