<tc>Het begon allemaal met een heel eenvoudige vraag: hoe best voor onze huid te zorgen?</tc>

We focus on a modular skin care ritual emphasising the
dynamic nature of the skin by committing to digital,
personalized skin care.
We aim to build your bespoke routine, containing proven active ingredients, then guide you on your way to make better decisions for your skin.

380 HUIDFACTOREN, 1 ROUTINE

Elk individu op deze planeet is uniek en verschillend. Om de unieke huidbehoeften van elk individu te verduidelijken en deze behoeften te koppelen aan een passende routine, hebben we een unieke huidtest ontwikkeld.

FEWER, BETTER PRODUCTS

Je hebt niet meer huidverzorgingsproducten nodig, je hebt gewoon de juiste nodig. Dus hebben we de essentiële producten gemaakt: een cleanser en een moisturiser, en een lijn van 13 serums om in te zetten op wat jouw huid nodig heeft.
Het enige dat je hoeft te doen is prep, treat and
seal, routinely.
Prep - The Balm Cleanser
Treat - The Serums
Seal - The Guardian Cream

HET BESTE UIT DE NATUUR EN WETENSCHAP

Onze formules worden gemaakt in de Zwitserse Alpen en zijn gebaseerd op de meest effectieve, hoogwaardige actieve ingrediënten die de natuur en de wetenschap te bieden hebben. Als het niet bewezen of doelgericht is, hoort het niet thuis in onze serums. Geen allergenen, geen parfum, geen irriterende stoffen, geen additieven, geen dierproeven - nooit.

<tc>BEWUST CONSUMEREN</tc>


— We houden onze verpakking beperkt tot het hoogst noodzakelijke en we zorgen ervoor dat we 100% gerecycleerd plastic (hallo tubes) of materialen met een lagere voetafdruk gebruiken, zoals glas (hallo serum flesjes).
— We zijn volledig gemaakt in Europa : we beperken onze voetafdruk door enkel samen te werken met lokale producenten en leveranciers.

<tc>EEN DRUPPEL VAN IETS KOSMISCH</tc>


We konden het niet laten om de serums een beetje magie te geven. Dus hebben we de unieke kracht van elk van hen vertaald in een nummer, volgens de principes van numerologie.

De kers op de taart? Het maakt het wel zo makkelijk om je unieke routine te onthouden.