<tc>Het begon allemaal met een heel eenvoudige vraag: hoe best voor onze huid te zorgen?</tc>

<tc>SKINCARE IS EEN DOOLHOF</tc>

Met ouder (en wijzer) worden, beseften we dat we dringend zorg moesten gaan dragen voor onze huid. Maar het leek vrijwel onmogelijk om wegwijs te  worden uit het overweldigende aanbod aan verschillende merken, producten, beloftes en prijzen.

We hadden geen zin om veel tijd te spenderen aan alles uit te pluizen, maar wilden ook niet vertrouwen op trial & error. Of toch niet meer.

<tc>MAAR ZOU HET NIET MOETEN ZIJN</tc>

Dus hebben we een huidverzorgingssysteem bedacht dat precies dat doet: je huidbehoeften verduidelijken, je matchen met een routine die zo eenvoudig en minimalistisch is dat je je eraan houdt, tegen een eerlijke en transparante prijs.

Cheers op een goede huid en *peace of mind*.

<tc>PREP, TREAT, SEAL</tc>

De basis — een reiniger en hydraterende crème voor elk gezicht. De basis van je routine, van nu tot in de eeuwigheid. Zie ze als een moderne, verfijnde versie van de blauwe Nivea-pot.

De doelgerichte treatment - een of meer serums die specifiek zijn uitgekozen voor jouw gezicht. Beschouw ze als een dagelijkse dosis vitamines voor je huid, gemakkelijk te doseren volgens de noden van je huid.

<tc>ALLE EXTRA'S, ZONDER DE ADDITIEVEN</tc>

Onze formules zijn gemaakt in de Zwitserse Alpen en zijn opgebouwd rond de meest effectieve en kwalitatieve actieve ingrediënten die de natuur en de wetenschap te bieden hebben.

Als het niet bewezen of doelgericht is, hoort het niet thuis in onze serums. Geen allergenen, geen geur, geen irriterende stoffen en geen additieven ooit.

Om het super eenvoudig te houden, hebben we onze producten zo ontworpen dat ze samenwerken.

<tc>BEWUST CONSUMEREN</tc>

Wij geloven in less is more en dat geldt ook voor onze manier van werken.


— We houden onze verpakking beperkt tot het hoogst noodzakelijke en we zorgen ervoor dat we 100% gerecycleerd plastic (hallo tubes) of materialen met een lagere voetafdruk gebruiken, zoals glas (hallo serum flesjes).
— We zijn veganistisch in elk opzicht: geen dierproeven en geen dierlijke bijproducten te vinden.
— We zijn volledig gemaakt in Europa : we beperken onze voetafdruk door enkel samen te werken met lokale producenten en leveranciers.

<tc>EEN DRUPPEL VAN IETS KOSMISCH</tc>


We konden het niet laten om de serums een beetje magie te geven. Dus hebben we de unieke kracht van elk van hen vertaald in een nummer, volgens de principes van numerologie.

De kers op de taart? Het maakt het wel zo makkelijk om je unieke routine te onthouden.