Vitamine C

Vitamine C als krachtige anti-aging component.

Vermindert pigmentatie en rimpels
Verstevigt de huid
Gaat huidveroudering tegen
Voeg hier belangrijke informatie toe

Laten we eerlijk zijn, er zijn veel serums. Maar wat als je er maar één in je make-uptasje hebt? Dermatologen en huidexperts zeggen dat een vitamine C-serum onmisbaar is, simpelweg omdat het echt werkt. Goed geformuleerde producten met vitamine C zorgen ervoor dat uw huid er langer jonger uitziet, of u nu 27 of 72 bent. Overweegt u het toe te voegen aan uw huidverzorgingsroutine? Dit is wat u moet weten:

Wat doet vitamine C voor uw huid?

Dat vitamine C, ook wel ascorbinezuur genoemd, belangrijk is in uw voeding is geen nieuws. Maar wist je dat het ook essentieel is voor je huid? De juiste vitamine C vermindert pigmentatie en rimpels, laat je huid stralen en gaat verlies van stevigheid door huidveroudering en zonneschade tegen. Het werkt om de bloedsomloop te stimuleren, de teint van de huid te versterken en de aanmaak van collageen (bindweefsel) te stimuleren.

Wat doet collageen en waarom heb je het nodig?

Collageen is als de lijm die ons lichaam bij elkaar houdt. Het wordt gevonden in onze huid, botten, spieren, kraakbeen, ligamenten, haar, nagels - kortom, in bijna elk weefsel in ons lichaam. Collageen zorgt voor een vollere en stralendere huid en gaat huidveroudering tegen. Wist je dat je vanaf je twintiger jaren ongeveer 1% collageen per jaar verliest? Het is daarom belangrijk om de collageenproductie een handje te helpen. Af en toe een extra dosis kan geen kwaad.

Huidtype

Vrijwel elk huidtype kan baat hebben bij een dagelijkse dosis vitamine C. De verhelderende, verstevigende, gladmakende en voedende effecten van deze krachtige antioxidant maken je huid al na een paar keer gebruik merkbaar helderder. Of je nu een vette of droge huid hebt of gewoon de mooie teint die je al hebt wilt behouden, het toevoegen van vitamine C aan je routine geeft je zowel onmiddellijke als langdurige resultaten.

Vitamine C in serumvorm

Je hebt niet meer huidverzorging nodig, je hebt alleen de juiste serumroutine nodig. Serums zijn de meest effectieve huidverzorgingsstap. Zie ze als de dagelijkse dosis vitamines van je huid.

Routinely's Golden Vitamin C-serum is een puur en effectief vitamine C-serum voor je gezicht. Dit serum is ook geschikt voor zelfs de meest gevoelige huid, terwijl het sterker is dan de meeste vitamine C-serums op de markt. Dit is een beetje een technisch verhaal maar dat heeft te maken met het afgiftesysteem van de moleculen van dit serum. Er is slechts 0,5% ascorbinezuur nodig omdat het op een beschermende manier diep in de huid wordt gebracht zonder te oxideren. Terwijl veel vitamine C-producten op de markt oxideren voordat je huid ze kan opnemen. We zijn stiekem best wel trots op die van ons, zoals je misschien wel begrijpt ;-) Je kunt het hier kopen.

Ingrediënten

1. Vitamine C
Ascorbinezuur is de meest actieve en meest onderzochte vorm van vitamine C, daarom speelt het de hoofdrol in onze formule.

2. Glutathion + goudmolecuul.
Deze innovatieve combinatie zorgt ervoor dat het pure ascorbinezuur dieper in de huid kan doordringen terwijl het zijn krachtige werking behoudt. Dit maakt het een effectief vitamine C-serum dat ook geschikt is voor de gevoelige huid.

Hoe te gebruiken.

Elke ochtend en avond, na het reinigen van je huid en voor het aanbrengen een vochtinbrengende crème.
Knijp in de pipet en druppel 2-3 druppels in uw handpalm, op uw vingertoppen of rechtstreeks op uw gereinigde gezicht en hals. Voor optimale hygiëne mag de punt van de pipet nooit in contact komen met uw gezicht of handen. Masseer of dep de vloeistof zachtjes in je huid. Wacht tot het serum volledig is opgenomen en gebruik dan een vochtinbrengende crème om ervoor te zorgen dat je huid al het goede vasthoudt.

Help je graag

Als je een vraag hebt , komt u er niet uit, wilt u met iemand praten: laat het ons weten, wij helpen u graag. Stel je vraag via WhatsApp, bel ons, mail ons,