<tc>Vettige huid</tc>

Vette huid gezicht, huidverzorging vette huid..

Je hebt een vette huid te danken aan de aanwezigheid van androgenen. Dit is een hormoon dat mensen in grotere hoeveelheden kunnen hebben, ongeacht hun geslacht. Een grotere hoeveelheid van deze hormonen kan een overvloed aan talg veroorzaken. Het resultaat? Je poriën kunnen de overvloed aan talg niet verwerken. De combinatie van te veel talg, verdikking van je huid en dode huidcellen zorgt ervoor dat de talg niet meer helemaal uit de poriën kan komen. Hierdoor ontstaan ​​er mee-eters en witte bultjes onder je huid. Het is moeilijk om de vette huid van je gezicht in balans te brengen, maar met de juiste huidverzorging voor de vette huid is het niet onmogelijk (halleluja).

Hoe weet je of je een vette huid hebt?

Twijfel je nog of je een vette huid hebt? Je herkent het aan:

- Mee-eters of puistjes op de vette delen van je gezicht
- Vergrote poriën op je neus, voorhoofd en kin
- Na het reinigen wordt je gezicht snel weer glanzend
- 's Middags heb je een glanzend gezicht
- Je make-up blijft minder goed zitten


Gebruik deze producten nooit voor de vette huid van je gezicht


Als je aan ontvetten denkt, denk je misschien aan schrobben met een stuk zeep. Maar een vette huid houdt hier echt niet van. En ook producten als menthol, citroen (ontvetter nr.1), munt, eucalyptus, alcoholproducten en aromatische oliën (ook wel etherische oliën genoemd) zijn een no-go als je een vette huid hebt. Deze producten laten je huid vaak tintelen - een zeker teken dat er iets mis is. Laat deze producten daarom achter gesloten kastdeuren en ga voor een goed huidverzorgingsproduct.

De juiste huidverzorging voor de vette huid


Voor een vette gezichtshuid heb je een remedie nodig die voor balans zorgt. Een te vette huid is niet goed, maar een te droge huid ook niet. Het doel van uw zoektocht naar de juiste huidverzorging? Om de talgproductie te verminderen en celvernieuwing te stimuleren. Daarnaast is hydratatie erg belangrijk. Zo ga je van een vette, glanzende huid naar een stralende huid. Het Microbiome balance-serum is in dit opzicht uw redder in nood. Het serum bevat pompoengist en flavonoïden, twee stoffen die het vet wegtoveren.

De ingrediënten van Microbiome balance serum: dit is wat ze doen


Pompoenferment is een zachte, maar effectieve exfoliator om je dode huidcellen te verwijderen. Het komt van de pompoen. Het tweede ingrediënt zijn flavonoïden. Flavonoïden komen onder meer voor in groenten, fruit, thee, wijn en granen. Je kunt deze stoffen zien als beschermers tegen vrije radicalen, die slechte effecten hebben op je huid. Zo beschermen flavonoïden je huid tegen:

- UV-stralen
- Negatieve veranderingen in je cellen en weefsel
- Veranderingen in de collageenvezels van je huid


Flavonoïden kunnen ook acne voorkomen, de elasticiteit van je huid verbeteren en rimpels voorkomen. Dit serum bevat flavonoïden afkomstig van de bladeren van de Maclura cochinchinensis. De stof is je beste vriend als je last hebt van een vette huid. In feite pakt het de oorzaak van het vet aan en zet alles op zijn plaats om acne te bestrijden. En het zorgt ook nog eens voor een jeugdige huid. Moeten we nog meer zeggen?

Meer wondermiddelen die je vette huid 'ontvetten'


Maar het serum bevat meer wonderstoffen. Zoals het Epilonium Fleischeri-extract. Dit is een Zwitsers bloemenextract waar je enthousiast van gaat jodelen. Het remt eigenlijk de productie van talg. En het helpt ook om huidontstekingen te verminderen. Daarnaast vermindert het puistjes en verkleint het je poriën. Hierdoor ga je van een vette glanzende huid naar een stralende huid.

Naast deze drie ingrediënten bevat het serum ook LYSOFIX. Dit zijn lysofosfolipiden: natuurlijke en huididentieke moleculen die de goede eigenschappen hebben dat ze super mild en niet-irriterend zijn. Daarom is het bijzonder geschikt voor de gevoelige en gevoelige huid. Deze moleculen helpen je huid gehydrateerd te blijven en zorgen voor een frisse uitstraling.

Kortom, het Microbiome balance serum:

- Zorgt voor een regulatie van de talgproductie
- Vermindert overtollig talg
- Stopt de bacteriën die acne veroorzaken
- Stimuleert celvernieuwing, zodat je geen glanzende huid meer hebt


Bij Routinely creëren we onze formules met een minimalistische mindset We gebruiken alleen bewezen actieve ingrediënten in de juiste dosering (2-3 druppels) om ervoor te zorgen maximale werkzaamheid, zonder irritatie. Geen vulstoffen, additieven of geurstoffen. Onze serums zijn ontworpen om goed op elkaar aan te brengen. Een geweldige combinatie met het Microbiome balance serum is het Sunday exfoliating serum. Dit is een krachtige exfoliant voor twee keer per week. Dit serum combineert meerdere huidverzorgende zuren om onzuiverheden te voorkomen, de talgproductie in evenwicht te brengen en de huidtint te egaliseren.

Wilt u meer? Gooi ook het 360° azelaïnezuurserum in de mix en je huid zal nooit meer iets te klagen hebben. Dit is een multifunctioneel serum dat op meerdere fronten werkt door exfoliatie te combineren met antibacteriële, ontstekingsremmende en verzachtende eigenschappen. Een serum geschikt voor werkelijk alle huidproblemen (!) maar vooral geschikt voor de vette huid met onzuiverheden.

Hoe gebruik je het serum voor de vette huid van je gezicht


Het onderwijsgedeelte zit erop. Nu over naar het gebruik. Bovenstaande serums zijn dus goed voor de vette - of acne-gevoelige huid. In plaats van te stralen, krijg je een gezonde gloed. Maar alle huidtypes, ook met een gevoelige huid, kunnen deze serums gebruiken.

Je kunt de serums over elkaar heen aanbrengen. Zorg er wel voor dat ze elk de kans krijgen om afzonderlijk te drogen. Worden ze door je huid opgenomen? Gebruik dan een vochtinbrengende crème en eindig met zonnebrandcrème. En voila, je kunt de deur uit met een frisse, evenwichtige huid.

.