Tools

Bij Routinely geloven we dat kennis macht is, vooral als het gaat om huidverzorging. Als je je huid begrijpt, kun je je routine veranderen, wat leidt tot betere beslissingen en uiteindelijk zichtbare resultaten. Daarom hebben we een reeks tools en hulpmiddelen ontwikkeld die je informeren en empoweren, zodat je over de essentiële informatie beschikt om weloverwogen keuzes voor je huid te maken.

We voorzien ons publiek van de informatie die ze moeten weten, niet van een wetenschappelijke encyclopedie. Onze tools zijn handige hulpmiddelen die gemakkelijk verteerbaar, snel en overtuigend zijn, zodat onze klanten minder tijd kwijt zijn aan twijfels. De tools en hulpmiddelen die we maken zijn ontworpen om elke twijfel weg te nemen en echte waarde te bieden aan de klant, of het nu in de vorm van een handige tip of een moment van duidelijkheid is.

Huidtest

Onze huidtest is de belangrijkste tool voor een persoonlijke benadering van huidverzorging. Dit belangrijke hulpmiddel helpt je te begrijpen welke serums het meest geschikt zijn voor jouw unieke huidproblemen en -doelen. Door een reeks gerichte vragen te beantwoorden, krijg je inzicht in de producten die het meest effectief zijn voor jouw specifieke behoeften.

Routinely App

De Routinely App is je huidverzorgingspartner en biedt een naadloze en geïntegreerde ervaring. Het is een hub waar je toegang hebt tot onze tools, je huidverzorgingsreis kunt volgen en aanbevelingen op maat kunt ontvangen. De app zorgt ervoor dat je altijd ondersteuning en begeleiding binnen handbereik hebt, zodat je huidverzorgingsroutine zo effectief en plezierig mogelijk is.