Niacinamide

Wat doet de multitasker niacinamide voor je huid?

Ondersteunt en versterkt de huidbarrière
Verbetert de elasticiteit
Voorkomt een ongelijkmatige teint
Voeg hier belangrijke informatie toe

Terwijl iedereen druk was met thuiswerken, zoomen en Netflixen, werd niacinamide twee jaar geleden een hot topic in beautyland. Maar ondanks de plotselinge hype, bestaat het eigenlijk al tientallen jaren. Of het echt voldoet aan de buzz? We laten dat aan u (en uw huid) over om te beslissen, maar laten we in de tussentijd verder onderzoeken wat er te weten valt over het veel gehypte schoonheidsingrediënt...

Wat is niacinamide en wat doet het voor de huid?

Niacinamide, ook wel vitamine B3 of nicotinamide genoemd, is een in water oplosbare vitamine. We krijgen het dagelijks binnen via onze voeding, bijvoorbeeld door het eten van groenten, vlees, aardappelen en vis. Maar niet alleen onze binnenkant heeft niacinamide nodig, ook onze huid heeft er baat bij. Niacinamide is de beste werkzame stof die je voor je huid kunt hebben. Het is een echt manusje-van-alles en kan worden gebruikt voor allerlei huidproblemen: van roodheid en acne tot grote poriën, van rimpels tot pigmentvlekken.

Dit is wat niacinamide voor je doet. huid:


1. Niacinamide beschermt
Niacinamide ondersteunt en versterkt de huidbarrière. Dit helpt niet alleen om een ​​optimaal hydratatieniveau te behouden, het beschermt ook de natuurlijke afweer van de huid tegen omgevingsstressoren en herstelt eventuele tekenen van schade. Vitamine B3 is in feite de bodyguard voor je huid waar je altijd op kunt rekenen.

2. Niacinamide verheldert de teint
Door de huid te herstellen en te beschermen, helpt niacinamide dofheid te verminderen en de natuurlijke uitstraling van de huid te herstellen.

3. Niacinamide hydrateert
Niacinamide voorkomt vochtverlies en uitdroging door de aanmaak van natuurlijke ceramiden door de huid te ondersteunen. Ceramiden zijn het best te vergelijken met lijmen die je huidcellen bij elkaar houden en zo zorgen voor een stevige, soepele en gezonde huid. Niacinamide werkt zelfs zo goed dat het plaatselijk kan worden aangebracht om schilferige, strakke, droge gebieden te voeden.

4. Niacinamide herstelt tekenen van veroudering
Dankzij de herstellende, hydraterende eigenschappen worden fijne lijntjes en rimpels verzacht, wordt de elasticiteit verbeterd en ziet de huid er voller en soepeler uit.

5. Niacinamide balanceert + vermindert de poriën
Door zich van binnenuit op de poriën te richten, helpt niacinamide voorkomen dat de poriën verstopt raken en dus beter zichtbaar worden. Niacinamide helpt de poriën te verkleinen en te minimaliseren. Het helpt ook de olieproductie in evenwicht te brengen, waardoor puistjes en puistjes worden verminderd.

6. Niacinamide verbetert een ongelijkmatige teint
Niacinamide is een belangrijk ingrediënt om hyperpigmentatie en een ongelijkmatige teint te behandelen en te voorkomen.

7. Niacinamide kalmeert en heeft een ontstekingsremmend effect
Op dit moment vraag je je misschien af ​​of er iets is waar niacinamide NIET bij kan helpen, en het antwoord is: niet echt. Zelfs roodheid en ontstekingen kunnen profiteren van de kalmerende kracht van niacinamide, ter ondersteuning van acne, rosacea of ​​meer algemene huidaandoeningen.

Kortom, niacinamide is eigenlijk een beetje zoals die ene supersociale vriend die altijd meng mooi met anderen (in dit geval andere ingrediënten) en staat altijd achter je, ongeacht de omstandigheden. Dat is een blijvertje!

Hoe werkt het Barrier boost B3-serum?

We noemen het ook wel de geweldige "multitasker. Mensen die dit vitamine B-serum voor het eerst gebruiken tijd zijn stomverbaasd over hoe het hun huid zo snel transformeerde. Dit is waarom.

Het lichtgewicht serum versterkt je huidbarrière (de basis van een gezonde en zelfregulerende huid!), vermindert zichtbaar de poriën en egaliseert een oneffen

Deze formule bevat een optimale 5% voor effectiviteit zonder irritatie - dit geweldige ingrediënt maakt de hype waar.

Hoe en wanneer breng je het Barrier boost B3-serum aan?

Knijp in de pipet en druppel 2-4 druppels in uw handpalm, op uw vingertoppen of rechtstreeks op uw gereinigde gezicht en hals. Voor optimale hygiëne mag de punt van de pipet nooit in contact komen met uw gezicht of handen.Masseer of dep de vloeistof zachtjes in je huid Wacht tot het serum volledig is opgenomen en gebruik dan een vochtinbrengende crème om ervoor te zorgen dat je huid al het goede vasthoudt.

Blij om te helpen
Als je een vraag hebt, als je de weg niet kunt vinden, als je met iemand wilt praten: laat het ons weten, we helpen je graag. Stel je vraag via WhatsApp of stuur ons een e-mail.

.