Reishi

Lingzhi of reishi: dit doet deze paddenstoel voor je huid.

Ondersteunt hydratatie
Vermindert effectief roodheid
Heeft een rustgevend effect
Voeg hier belangrijke informatie toe

Wat is Reishi-paddenstoel?

Lingzhi (of reishi, andere naam voor dezelfde plant) is een paddenstoelensoort die al lang een belangrijke rol speelt in de traditionele Chinese geneeskunde, de Japanse kruidengeneeskunde. geneeskunde en Ayurveda. In China wordt de reishi-paddenstoel zelfs geprezen als de "paddenstoel van onsterfelijkheid" - voor zo'n eretitel moet je iets hebben.

En dat is wat reishi-paddenstoelen hebben. Aan de paddenstoel worden een indrukwekkend aantal gezondheidsvoordelen toegeschreven: dat het bijvoorbeeld een krachtige ontstekingsremmer is en daarom een ​​trouwe metgezel in de strijd tegen tal van kwalen.

Waar de reishi-paddenstoel ook goed in is, is het verlagen van de bloeddruk en het verhogen van de weerstand en het immuunsysteem. Dit is te danken aan de hoge concentratie aan natuurlijke vitamines, voedingsstoffen, antioxidanten en adaptogenen. Dat laatste zijn slimme stofjes die hun functie kunnen aanpassen aan de specifieke behoeften van je lichaam, een soort leger kameleons. Adaptogenen blijken ideaal om stress aan te pakken.

Hoe werkt de reishi?

De paddenstoel doet ook wonderen in huidverzorgingsproducten. Zo is de paddenstoel van nature rijk aan bèta-glucanen, stoffen die de hydratatie van de huid ondersteunen, kalmerend werken, rimpels en lijntjes verfijnen en zorgen voor een egalere teint.

Op hun beurt zorgen de antioxidanten in lakmoes paddenstoelen stimuleren het huidvernieuwingsproces en beschermen tegen beschadiging door de zon, waardoor vroegtijdige veroudering een halt wordt toegeroepen. gebruik wat extra hulp naarmate je ouder wordt. Zo wordt vochtverlies voorkomen en blijft je huid soepel.

Welke huid kan wel wat reishi-paddenstoelen gebruiken?

Mensen met een rode, geïrriteerde of gevoelige huid kunnen baat hebben bij resihi paddestoel. En mensen met rosacea of ​​acne. Maar ook mensen met een droge huid. Of mensen die hun huidbarrière willen versterken, zodat de huid goed gehydrateerd en stevig blijft en allergenen geen kans krijgen om dingen te bederven. Kortom, de reishi-paddenstoel (in Aziatische regio's niet voor niets het symbool van geluk, genezing en welzijn) is goed voor elke huid.

Hoe gebruikt u reishi?

In ons Verzachtend 5-plantenextract-serum hebben we, naast het vijf 5-plantenextract (we noemen: tijgergras, zoethoutwortel, panthenol, escin en calendula), reishi-paddenstoelen toegevoegd. Het is de ultieme combinatie van actieve ingrediënten om de gevoelige huid te kalmeren. Dit Routinely-serum vermindert effectief roodheid, conditioneert de huid en voelt rustgevend aan wanneer je het aanbrengt.

Hoe het te doen. Gemakkelijk. Breng 's morgens en' s avonds twee tot drie druppels aan in uw handpalm, op uw vingertoppen of rechtstreeks op uw gereinigde gezicht en hals. Masseer of dep de vloeistof zachtjes in je huid. Wacht tot het serum volledig is opgenomen en gebruik dan een vochtinbrengende crème om ervoor te zorgen dat je huid al het goede vasthoudt.

Waarmee kun je reishi mushroom mee combineren?

Het Soothing 5-plant extract serum met reishi mushroom is goed te combineren met al onze serums. Het is vooral geschikt voor mensen met een gevoelige huid. Als je exfoliëren bijvoorbeeld een beetje spannend vindt, of nieuw voor je is, kun je het Soothing 5-plantenserum in dezelfde routine gebruiken als ons zondagse exfoliërende serum. Dit zorgt ervoor dat het exfoliërende serum op zondag nog zachter voor je huid is dan het al is.

Bij Routinely creëren we onze formules met een minimalistische mindset. We gebruiken alleen bewezen actieve ingrediënten in de juiste dosering om maximale werkzaamheid te garanderen, zonder irritatie. Geen vulstoffen, toevoegingen of geurstoffen.

Blij om te helpen


Als je een vraag hebt, als je de weg niet kunt vinden, als je wilt praat met iemand: laat het ons weten, we helpen je graag. Stel je vraag via WhatsApp of per mail