Hyaluronzuur

Het is tenslotte een ingrediënt waar je huid ongelooflijk blij van wordt!

Vochtinbrengende crème en houder
Verzacht en verstevigt de huid
Balanceert en beschermt
Voeg hier belangrijke informatie toe

Hyaluronzuur voor je gezicht: wat is het en waarom is het een must-have voor gezichtsverzorging?

Halu, hyalon, hyaluronzuur. Wanneer je het woord voor de eerste keer leest, draai je waarschijnlijk - zoals bijna iedereen - de eerste letters van dit woord minstens drie keer met elkaar om. Waarom maken ze altijd zulke ingewikkelde woorden voor supergoede stoffen? Gelukkig maken de eigenschappen van deze wonderstof veel goed. Last van lijntjes, rimpels of een doffe huid? Dan moet je voortaan de deur niet meer uit zonder hyaluronzuur op je gezicht. Waarom? Omdat het een vochtinbrengende crème is.

Wat is hyaluronzuur?

Als je nog nooit van hyaluronzuur hebt gehoord, is het hoog tijd om daar verandering in te brengen. Het is een ingrediënt waar je huid ongelooflijk blij van wordt! Hyaluronzuur is een van de beste ingrediënten in huidverzorging. Laten we het opsplitsen. Hyaluronzuur is een stof die zorgt voor vocht. Het is een stof die van nature al in je huid aanwezig is. Het heeft het krachtige vermogen om tot duizend keer zijn eigen gewicht aan vocht aan te trekken. Maar het houdt ook het aangetrokken vocht vast. Het is dus eigenlijk een magneet om je huid gehydrateerd te houden.

Om wat meer gecompliceerde woorden in de mix te gooien, hyaluronzuur is ook een glycosaminoglycaan. Kortom, het is een natuurlijke, van het lichaam afkomstige stof die ervoor zorgt dat uw huid er fris en jong uitziet. Hyaluronzuur is het belangrijkste glycosaminoglycaan voor je huid, omdat het ervoor zorgt dat je huid:

- wordt beschermd
- in balans
- zichzelf vernieuwt

Daarnaast hyaluronzuur want je gezicht hydrateert. Het trekt vocht uit de omgeving. Dus terwijl je naar je werk fietst, is deze stof ook actief aan het werk. Vocht is belangrijk voor elke huid, maar als je een droge en vochtarme huid hebt, is het hard nodig.

Wat doet hyaluronzuur voor je gezicht?

Laten we voor de duidelijkheid komen: wat doet hyaluronzuur voor je gezicht? Welnu, deze stof is vooral een waanzinnig goede vochtinbrengende crème en houder. Het resultaat? Je huid voelt supergezond en stralend aan.

Wanneer is hyaluronzuur een must voor je gezichtsverzorging?

- Als je lijntjes en rimpels in je gezicht hebt
- Als je doffe huid schreeuwen om hydratatie
- Als je huid nog jong is, houdt de huid zelf prima vocht vast en blijft dus op peil. Maar naarmate de jaren verstrijken, begint dit vermogen af ​​te nemen. Hierdoor is je huid minder stevig, minder soepel en verschijnen er langzaam lijntjes en rimpels die je gezicht sieren. Hyaluronzuur helpt je huid om deze effecten tegen te gaan. Per gram hyaluronzuur houdt het tot 6 liter vocht vast. Een bizar bedrag! Aan de andere kant geeft het je huid nooit teveel vocht. Want te veel vocht is niet goed. Het is dus een wondermiddel voor je gezicht.

Naast het hydrateren en vasthouden, verfrist het ook de bovenste huidlagen. Hierdoor krijgt je gezicht een mooie, natuurlijke glow en zie je direct minder fijne lijntjes en rimpels.

Deze huidtypes zeggen ja tegen hyaluronzuur voor hun gezicht:

Voordat je denkt dat alleen een oudere huid naar hyaluronzuur verlangt, heb je het mis. Alle huidtypes kunnen baat hebben bij dit wondermiddel. In feite is het erg zacht en werkt het geweldig voor de huid. Ook voor de gevoelige, vaak rode huid, huid met eczeem of rosacea gevoelige huid. Maar ook als je last hebt van puistjes is hyaluronzuur goed. Het heeft namelijk een kalmerend effect. Dus zeg maar dag tegen die irritante puistjes.

Hyaluronzuur en je schoonheidsroutine

Kan je gezicht een natuurlijke glans gebruiken? Dan mag ons Multimoleculair gewicht HA serum niet ontbreken in jouw beautycase. Voordat je enthousiast wordt, is het goed om te weten hoe je de producten combineert voor het allerbeste resultaat, wanneer je het hyaluronzuur op je gezicht moet aanbrengen en hoeveel druppels je moet gebruiken.

Kun je hyaluronzuur combineren met andere producten?


Het mooie van hyaluronzuur is dat het goed samengaat met andere ingrediënten.Je kunt het dus gerust, eh hart, combineren met producten en ingrediënten als peelings, vitamines, retinol en andere zuren. Heb je het serum aangebracht? Breng de volgende laag van je routine aan voordat het vorige product helemaal droog is. Zeker als de nieuwe laag van je huidverzorging op waterbasis is, haal je het meeste uit je serum. Dit komt doordat het vocht de hydraterende werking van hyaluronzuur versterkt. Dit komt doordat de poriën meer open zijn en het hyaluronzuur dan het water opneemt.

Wanneer kan ik het hyaluronzuurserum het beste gebruiken?

'S Morgens als u opstaat, druppelt u het serum met hyaluronzuur op uw gezicht. Je kunt het ook 's avonds doen, of zelfs beide. Breng de druppels aan op de plekken waar je huid wat vocht kan gebruiken. Of combineer het met je favoriete huidverzorgingsproducten om de voordelen nog krachtiger te maken. Combineren en blenden lijkt misschien op elkaar, toch is er hier een belangrijk verschil. Hoewel producten in laagjes heel goed voor je huid zijn, wordt mengen sterk afgeraden. Dit komt omdat u het product opnieuw formuleert, waardoor de kracht uit het product wordt gehaald.

Reinig eerst je huid, laat de druppels in je hand vallen en breng aan op je gezicht en hals. Is je huid - of je badkamer - nog een beetje vochtig? Profiteer daarvan! Hierdoor kunnen de HA-moleculen dat water gebruiken om zich aan te binden. Geef jezelf dan een mini-massage, zodat de druppels over je hele huid komen. Even een lekker ontspannen momentje voor jezelf. Wacht dan geduldig af, zodat het serum zijn werk kan doen. Nu kunt u een vochtinbrengende crème aanbrengen en vergeet niet uw huid 's ochtends te beschermen met een zonnebrandcrème met minimaal 30 SPF. Dit product beschermt huidcellen tegen versnelde veroudering en andere celbeschadigingen veroorzaakt door UV-straling van direct en indirect zonlicht. Daarnaast zorgt het ervoor dat huidverzorgingsproducten hun werk goed kunnen doen. Gebruik je actieve ingrediënten zoals AHA's? Dan is oliën extra belangrijk. Je huid is dan nog gevoeliger voor de zon. Zonnebrand kan hyperpigmentatie voorkomen.

Het aantal druppels hyaluronzuur per keer

Goed nieuws: je hoeft de druppels niet heel royaal aan te brengen om van een droge huid naar een babyhuid te gaan . 2 tot 3 druppels per keer is meer dan genoeg. Zeker als je je realiseert dat één gram hyaluronzuur 6 liter vocht vasthoudt.

Routinely's formules zijn gemaakt met een minimalistische mindset. We gebruiken alleen bewezen actieve ingrediënten in de juiste dosering om maximale werkzaamheid te garanderen, zonder irritatie. Geen vulstoffen, additieven of geurstoffen. Wil je ons serum eens proberen? Schrijf je onderaan deze pagina in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerste bestelling. Graag gedaan.

Blij om te helpen

Heeft u een vraag, kunt u de weg niet vinden, wilt u met iemand praten: laat het ons weten, wij helpen u graag helpen. Stel je vraag via WhatsApp of bel ons

.