Droge huid

Gezichtsserum droge huid, serum gezicht droge huid

Als je een goed gezichtsserum voor je droge huid gebruikt, voelt het als een aangename en zijdezachte voeding. Heb je snel een droge huid? Dan is dit wondermiddel een echte aanrader. Het helpt je in je strijd tegen huidveroudering en een droge huid. Doordat je het serum makkelijk aanbrengt en het snel door je huid wordt opgenomen, is een serum ideaal. Een serum is niet zwaar, maar heeft eerder een lichte textuur. Hierdoor kunnen de ingrediënten als een raket de diepere huidlagen binnendringen om daar hun magie uit te voeren. Omdat elke huid anders is, is het waardevol om je te verdiepen in een serum speciaal voor de droge huid.

Wat doet een serum voor je gezicht voor een droge huid?


Een serum is het meest effectieve product om je huid te verzorgen. huid. Een serum bestaat uit een mix van krachtige ingrediënten - in de meest effectieve percentages - zoals antioxidanten en huidondersteuners die je huid gehydrateerd houden. Een gezicht met een droge huid wordt ongelooflijk blij met een hydraterend serum in combinatie met een goed geformuleerde vochtinbrengende crème om het effectieve serum mooi in de huid op te sluiten.

Met deze serums verander je je droge huid in gezonde huid


- HA-serum met meerdere molecuulgewichten
- Barrièreboost B3-serum
- Zondagse exfoliërend serum

Multi- HA-serum met moleculair gewicht is een krachtpatser
Een droge huid heeft vooral een boost nodig op het gebied van hydratatie. Je huid snakt gewoon naar vocht. Het nummer één gezichtsserum voor de droge huid is daarom ons Multi-molecular weight HA-serum. Waarom? Omdat het een fles hydratatie is. Zie je, het bevat hyaluronzuur. Dit is een magneet die water aantrekt. Hyaluronzuur trekt vocht uit de lucht in je huid. Maar het helpt je cellen ook om water vast te houden. Hyaluronzuur is een echte krachtpatser. Het kan zelfs tot duizend keer zijn eigen gewicht aan water vasthouden! Hierdoor verdampt het vocht niet in de lucht. Het resultaat? Een gezond ogende, gehydrateerde huid.

Hyaluronzuur - hoewel de naam anders doet vermoeden - is superzacht en geschikt voor alle huidtypes. Ook als je vaak last hebt van een rode en gevoelige huid. Het heeft ook een kalmerend effect. Kan het nog beter?

Kun je HA-serum met meerdere moleculen voor de droge huid combineren met andere producten?
Onze experts raden aan om het gezichtsserum voor de droge huid pas te gebruiken na de exfoliërend serum is opgedroogd op je gezicht, want dan werkt het het beste. Dit komt omdat het dan het beste werkt.

Multi-moleculair gewicht HA-serum gebruiken
Je staat te popelen om je droge huid - of het nu winter is of niet - te transformeren in een stralend zachte huid. Om dit resultaat te bereiken, brengt u elke ochtend en/of avond 2 tot 4 druppels aan op uw gereinigde gezicht. Zijn er onderdelen die extra droog zijn? Richt je daar dan specifiek op. Of gebruik het serum als een all-over behandeling.

U kunt de druppels mengen met uw favoriete huidverzorgingsproduct of afzonderlijk aanbrengen. Maak je schoonheidsroutine af met een vochtinbrengende crème en vergeet overdag niet je huid te beschermen tegen de zon, de ultieme bron van uitdroging.

Barrier boost B3-serum.
Een ander gezichtsserum voor de droge huid is ons Barrier boost B3-serum. Dit serum bevat niacinamide, ook wel vitamine B3 genoemd. Deze vitamine zit in voeding, medicijnen, maar ook in de betere cosmetica.

Deze fijne vitamine helpt je huid door:

- Je huid te hydrateren
- Vochtverlies en uitdroging te verminderen
- Je poriën te verfijnen door talg in evenwicht te brengen
- De huidtextuur verbeteren
- Voorkomt huidveroudering
- Vermindert tekenen van milieuschade
- Voorkomt puistjes
- Helpt bij de behandeling van rosacea
Het serum is geschikt voor elk huidtype, zelfs voor gevoelig en acne- gevoelige huid werkt het positief. Het geeft je huid weer een mooie glow en je droge huid verdwijnt.

Mythe of waarheid over niacinamide


Veel mensen denken dat de combinatie van vitamine C en niacinamide samen irritatie veroorzaakt, maar dat is een mythe.Als cosmetica zoals Barrier boost B3-serum op de juiste manier is geformuleerd, zoals bij Routinely, kunt u eenvoudig vitamine C combineren met het serum

Hoe gebruikt u het Barrier boost B3-serum.


Begin tijdens je ochtendroutine met het reinigen van je huid. Daarna kunt u 2 tot 4 druppels van het gezichtsserum voor de droge huid aanbrengen. Focus op droge gebieden, of breng overal aan. 's Avonds kun je het ritueel nog een keer herhalen.

Een cadeautje voor je huid: het zondagse exfoliërende serum


Heb je echt wil je je huid verwennen? Dan raden wij het Sunday Exfoliating Serum aan als extra verwennerij voor je huid. Dit serum is niet voor niets de ultieme teamfavoriet. Deze krachtige exfoliant voor twee keer per week combineert verschillende huidverzorgende zuren om een ​​doffe huid te bestrijden, onzuiverheden te voorkomen en de teint van de huid te egaliseren. Een serum dat geschikt is voor elk huidtype en voor bijna elk huidprobleem.

Welk serum is het beste voor jouw droge huid?


Er zijn dus drie keuzes die je kunt maken voor een gezichtsserum voor een droog gezicht. Welke het beste is of het beste is, hangt af van verschillende factoren.

.