<tc>Bakuchiol</tc>

Wat u moet weten over Bakuchiol en de 5 voordelen van deze Oosterse allrounder.

Bevordert huidvernieuwing
Stimuleert de aanmaak van collageen
Helpt de huid te verzachten
Voeg hier belangrijke informatie toe

Bakuchiol (spreek uit als buh-koo-chee-all), is een plantaardig huidverzorgingsingrediënt dat onder andere effectief is tegen rimpels, fijne lijntjes en acne. Een uitstekend ingrediënt om (verwerkt in een serum) op je badkamerplank te hebben.

Wat is Bakuchiol en hoe verschilt het van Retinol?

Beide ingrediënten hebben vergelijkbare effecten op het gebied van huidverjongende voordelen. De werking van Bakuchiol is milder en, in tegenstelling tot retinol, plantaardig. De veganistische Bakuchiol is afkomstig van de zaden en bladeren van de psoralea corylifolia-plant (de babchi-plant).

Ondanks zijn sterke wortels in de traditionele oosterse geneeskunde, is Bakuchiol relatief nieuw voor huidverzorgingsformules. Het is echter goed ingeburgerd (ook in onze onafhankelijke klinische onderzoeken): het bevordert de huidvernieuwing, stimuleert de collageenproductie van uw huid, kan hyperpigmentatie verminderen, fijne lijntjes en rimpels verzachten en kan vanwege zijn ontstekingsremmende eigenschappen acne verminderen.

Bakuchiol is uitstekend geschikt voor mensen met een normale en gevoelige huid.

Vijf voordelen van Bakuchiol voor je huid.
Als je nog twijfelt, zijn hier vijf bewezen voordelen van bakuchiol als ingrediënt in uw huidverzorgingsroutine:

1. Beschermt je huidcellen tegen externe stressfactoren.
Bakuchiol is een sterke antioxidant en antioxidanten spelen een grote rol bij het behoud van een gezonde huid. Antioxidanten helpen ook vroegtijdige huidveroudering te voorkomen.

2. Vermindert rimpels en fijne lijntjes
Net als retinol vertelt bakuchiol uw cellen om collageen aan te maken, waardoor uw huid "opgevuld" wordt om lijntjes en rimpels te verminderen.

3. Veroorzaakt geen uitdroging of irritatie
Bakuchiol is erg mild en het is niet bekend dat het irritatie veroorzaakt.

4. Versnelt de celgeneratie
Bakuchiol stuurt signalen naar je cellen dat het tijd is om de collageenproductie en celvernieuwing te stimuleren.

5. Helpt de huid te verzachten en te herstellen
Door celvernieuwing en gezonde celregeneratie te bevorderen, helpt bakuchiol je huid van binnenuit te kalmeren en te genezen.

Nog een bonus: hoewel retinol de reputatie heeft dat het niet altijd met goed samen met andere ingrediënten, is bakuchiol veilig om te gebruiken naast uw andere favoriete actieve stoffen, waaronder niacinamide, hyaluronzuur, vitamine C en retinol.

Ons Reset bakuchiol-serum

Routinely's Reset bakuchiol-serum is samengesteld met twee innovatieve, natuurlijke ingrediënten (bakuchiol en dauwboon) die vroegtijdige veroudering voorkomen en de huid intens verzachten en kalmeren. huid, wat bijdraagt ​​aan een gezonde glans. We hebben geweldige resultaten gezien in onze onafhankelijke klinische tests bij 20 mensen van verschillende leeftijden, huidtypes, huidgevoeligheden en huidskleuren. 100% van de testers zei dat hun huid er gezonder en jonger uitzag na vier weken gebruik van het Reset Bakuchiol-serum. Bovendien zei na 4 weken 100% van de testers dat hun huidtextuur was verbeterd en dat hun huid zachter aanvoelde. Hier zijn we stiekem best wel van onder de indruk!

Hoe gebruik je het?

Elke ochtend en avond, na het reinigen van je huid en voor het aanbrengen van een vochtinbrengende crème.

Knijp in de pipet en laat 2-3 druppels in uw handpalm, op uw vingertoppen of rechtstreeks op uw gereinigde gezicht en hals vallen. Voor optimale hygiëne mag de punt van de pipet nooit in contact komen met uw gezicht of handen. Masseer of dep de vloeistof zachtjes in je huid. Wacht tot het serum volledig is opgenomen en gebruik dan een vochtinbrengende crème om ervoor te zorgen dat je huid al het goede vasthoudt.

Blij om te helpen

Als je een vraag hebt, als je de weg niet kunt vinden, als je met iemand wilt praten: laat het ons weten, we zijn Blij om te helpen. Stel je vraag via WhatsApp of stuur ons een e-mail.