<tc>Azelaïnezuur</tc>

Effectief tegen rosacea en droge huid

<tc>Dood bacteriën</tc>
<tc>Kalmeert en herstelt</tc>
Ontstekingsremmend en licht exfoliërend
Voeg hier belangrijke informatie toe

Wat is azelaïnezuur?

Azelaïnezuur is een antibacterieel, ontstekingsremmend en exfoliërend zuur dat niet alleen alle hoofdoorzaken van acne aanpakt, maar ook gunstige effecten heeft op overgevoelige huid. Met een sterkte van 10% vermindert azelaïnezuur het verschijnen van puistjes, maakt de huid glad, kalmeert roodheid en vervaagt een ongelijkmatige teint en vlekken. Een echte krachtpatser dus.

Hoe werkt azelaïnezuur?


Azelaïnezuur is chemisch gezien een dicarbonzuur. Als je schrikt van de woorden 'chemisch' en 'zuur', maak je geen zorgen: dit type zuur is als een goede vriend. In ons geval wordt het gewonnen uit tarwe, rogge en gerst. Azelaïnezuur werkt als een milde exfoliant die u op de huid kunt achterlaten. Het zorgt voor verfijning van de poriën en heeft een verhelderend en gladmakend effect.

Azelaïnezuur doet ook je huid een goede dienst door bacteriën te doden die acne en rosacea veroorzaken. Het zuur heeft een ontstekingsremmende werking, waardoor je huid minder snel geïrriteerd raakt en dus minder snel roodheid, puistjes en puistjes krijgt. Azelaïnezuur stimuleert ook zachtjes de celvernieuwing, waardoor je huid sneller geneest en littekens sneller vervagen. Hoor voor Azelaic.

Alsof bovenstaande niet al meer dan genoeg is voor een stralend rapport: azelaïnezuur werkt niet alleen bovenop, maar ook in de bovenste lagen van de huid, waar het zuur preventief de onruststokers aanpakt die anders onzuiverheden en andere huidproblemen zouden veroorzaken. Naast de herstellende werking voorkomt azelaïnezuur ook de nodige ellende.

Welke huid kan azelaïnezuur goed doen?

Het is aangetoond dat inflammatoire huidaandoeningen zoals aangezien rosacea en acne effectief kunnen worden behandeld met azelaïnezuur. De zachte antibacteriële en ontstekingsremmende eigenschappen van azelaïnezuur maken het ingrediënt tot een trouwe redder in huidproblemen. Mensen die vroegtijdige huidveroudering willen tegengaan (niet allemaal tegelijk), doen er ook goed aan azelaïnezuur op te nemen in hun dagelijkse huidverzorgingsroutine.

Hoe azelaïnezuur te gebruiken

Gebruik 's morgens en' s avonds twee tot zes druppels van het 360° Azelaic Acid Serum. Verdeel de druppels over het hele gezicht - zachtjes uitsmeren of deppen, net wat je lekker vindt. Na het reinigen van je huid, breng je het serum direct aan.... Dat is alles. Makkelijk doet het.

Waarmee kun je azelaïnezuur combineren?


Dankzij de antibacteriële eigenschappen van azelaïnezuur, combineert ons 360° Azelaïnezuur Serum met de Soothing 5 -Plant Extract Serum is de perfecte manier om rosacea te kalmeren en te verminderen.

Bij Routinely creëren we onze formules met een minimalistische mentaliteit. We gebruiken alleen bewezen actieve ingrediënten in de juiste dosering om maximale werkzaamheid te garanderen, zonder irritatie. Geen vulstoffen, toevoegingen of geurstoffen.

Blij om te helpen
Als je een vraag hebt, als je de weg niet kunt vinden, als je met iemand wilt praten: laat het ons weet, we helpen je graag. Stel je vraag via WhatsApp of mail ons,